Nog een halve nacht! - Reisverslag uit Someren, Nederland van Janneke Leenders - WaarBenJij.nu Nog een halve nacht! - Reisverslag uit Someren, Nederland van Janneke Leenders - WaarBenJij.nu

Nog een halve nacht!

Door: Janneke

Blijf op de hoogte en volg Janneke

24 September 2006 | Nederland, Someren

Voor de goede orde en om verdere vragen te vermijden zal ik dan per vandaag toch maar beginnen met het bijhouden van mijn site.

Over een kleine 17 uur zit ik in het vliegtuig richting Aruba. Acht maanden lekker van alles, maar vooral de zon, genieten en af en toe ook wat werken ;-). Helemaal prima wat mij betreft.

Bij deze wil ik ook iedereen hartelijk bedanken voor de kaartjes, verrassingsuitstapjes (scheveningen & badhuis, helemaal te gek meiden), etentjes (met kreeften) en cadeautjes afgelopen week. Heel fijn om te weten dat er zoveel mensen met je meeleven. Nogmaals hartelijk dank dus!!

Ik ga weer even verder met het inpakken/uitpakken van mijn koffer (kom weer eens vijf kilo hoger uit dan gepland en er moeten nog spullen bij!!). Zelfs 35 kilo bagage is niet te doen voor mij.

Ik laat snel wat van me horen als ik aan de andere kant van het water ben.

xJanneke

• 24 September 2006 - 17:46

Thijs:

:-)

• 24 September 2006 - 19:27

Fam Respen:

Hoi Janneke,

Hele goede reis en ik ben blij dat Ome Willy je koffer niet hoef te dragen want hij weet hoe het is om een overvolle koffer te dragen voor jouw.

Tot horens
    Fam Respen.

• 25 September 2006 - 09:00

Fam.Wijnen:

Hoi Janneke,
    Het grote avontuur is nu begonnen. Hopelijk heb je een goede reis gehad en kun je nu lekker een weekje genieten.
    Staat de zon al hoog aan de hemel? Bij ons niet, het is nu grijs maar niet koud.
    Geniet van alles en tot horens.
    Jos, Ans, Bart en Lonneke en (de jarige) Lieke.

• 25 September 2006 - 16:46

Fam Verkoelen:

hey Janneke,
    hopelijk heb je een fijne reis gehad,dan kan je nu eindelijk Aruba gaan verkennen.En lekker bruin worden,maar mij inhalen zal toch wel niet lukken in die 8 maanden!!;-)Heel veel plezier en tot horens.
    groetjes Cor,Sjan Fé en Peter

• 26 September 2006 - 01:28

Petra:

Dag Janneke,

Goed aangekomen? Waar verblijf je nu? Wanneer ga je aan het werk? Heb je al leuke mensen ontmoet? En je koffer al uitgepakt? Schijnt de zon, zoals je verwacht?

We horen het wel van je.
    Groeten, Henk en Petra

• 26 September 2006 - 04:49

Annemieke:

Hey Janneke,
    Geniet er goed van meisje... Jij zit nu al aan die mooie stranden daar. Hoe is de eerste indruk? Zet hem op, veel plezier en we wachten uiteraard op de update.

X Annemieke

• 26 September 2006 - 07:28

Fam. Willems:

Hoi Janneke,

Hopelijk heb je een goede vlucht gehad en is de eerste indruk van Aruba een beetje leuk. We zijn heel benieuwd naar je eerste dag. En blijven je volgen vanuit Deurne.

Groetjes en het allerbeste.
    Willy

• 26 September 2006 - 09:41

Chantal J.:

Heeeee meisje....
    Het is nu al ruim 24 uur geleden dat we op Schiphol stonden en ik ben zooooo benieuwd!! Ik hoop dat de lange reis je is meegevallen. Ga nu maar alles op je gemakje uitzoeken en vooral veel zonnen natuurlijk (>jaloers...)!! Ik hoop heeeel snel iets van je te horen..... (hint)
    Hele dikke kus van mij!
    (kermis was nog erg leuk gister! Ow, en de foto's zijn gemaild, dus: toevoegen!!)

• 26 September 2006 - 10:03

Bart Leenders:

Hee Jan,

Hoop dat je veilig bent aangekomen daar op de antillen. Zou zeggen geniet er maar van want voor je het weet is het alweer voorbij...

Groetjes
    Bart

• 26 September 2006 - 10:59

Loran:

Jannes,

Super veel plezier!! enneh, wel deze site goed bijhouden he!

tot snel, kus

• 26 September 2006 - 11:23

Ellen:

Hi Janneke

Ik hoop dat je een goede reis hebt gehad met genoeg beenruimte zoals paal je dat had toegewenst! Je bent natuurlijk gisteren al begonnen met bakken, dus hoe is het eerste resultaat??? Ik wacht net als de rest op een update x Ellen

• 26 September 2006 - 17:03

XMam:

Hallo Janneke
    We lezen al veel reacties op jouw site. Leuk hoor.
    Hopelijk slaap je vannacht beter al kan de jetlag nog wel parten spelen. Het ga je goed en veel liefs uit de Heistraat.

• 09 Juni 2016 - 01:35

Marjolein :

Lieve Janneke!! Ik heb je gevonden!!!

Hoe is het met je!?

Zou je zo graag weer eens spreken!! Xxx