Week 3 & 4 - Reisverslag uit Boegoeroei, Aruba van Janneke Leenders - WaarBenJij.nu Week 3 & 4 - Reisverslag uit Boegoeroei, Aruba van Janneke Leenders - WaarBenJij.nu

Week 3 & 4

Door: Janneke

Blijf op de hoogte en volg Janneke

25 Oktober 2006 | Aruba, Boegoeroei

Hallo iedereen!!!

Er wordt veelvuldig om gevraagd dus bij deze een nieuwe update. Zelfs pa en ma vroegen zich al af hoe het nu eigenlijk is? Oei. Ik heb jullie gewaarschuwd dat mijn leven hier weleens heel 'saai' voor jullie zou kunnen zijn (om te lezen dan). Ik doe elke dag hetzelfde. Dat wil niet zeggen dat ik het hier niet naar mijn zin heb. Integendeel, ik vind het hier geweldig!! Zelfs de dagen dat ik naar mijn werk ga zijn leuk.

Vorige week heeft het voor het eerst tijdens mijn verblijf geregend. En hoe? Niet te vergelijken met een buitje in Nederland. Het begon woensdagavond met enorme buien, donderdagnacht heeft het zoveel geregend dat ik vrijdagmorgen met geen mogelijkheid op mijn werk kon komen. Werkelijk alles stond blank en aangezien ze hier geen fatsoenlijke riolering of wat dan ook hebben blijft het water ook een tijdje staan. Wel leuk om zo superhard door plassen heen te scheuren! Verder is de regen hier nergens goed voor, Aruba is er niet voor gemaakt en je verveelt je dus een ongeluk als het regent. Gelukkig is het sinds zondag weer heel mooi weer.

Afgelopen weekend heb ik hier voor het eerst ervaren dat het stappen WEL super kan zijn. En dat is mooi, nu is namelijk alles perfect! Ik stond vrijdag- en zaterdagnacht pas buiten toen de lichten al een tijdje aan waren in de kroeg. En zo hoort het, hè meiden?? Helaas kan ik hier nog altijd niet uitslapen en dus waren het twee erg korte nachten. (ik heb er nog last van)

Op zaterdagen en zondagen doe ik hier eigenlijk weinig. Ik sta op, ga naar het strand of blijf aan het zwembad. Heerlijk, lekker niks doen en je vooral nergens druk over maken. Dus beste allemaal, maak je geen zorgen over mij. Of dat ik misschien een tijdje niets laat horen. Ik ben namelijk op mijn werk, op het strand of aan het zwembad, ik ga uit of ik slaap. Moet ook eerlijk bekennen dat ik nog nauwelijks foto's heb gemaakt of iets van het eiland heb gezien. Denk bij alles: ach, ik zit hier toch nog zo lang, tijd genoeg. Ondertussen zit ik hier precies een maand, de tijd vliegt.... helaas. Zal dus toch mijn camera maar eens meenemen!

Heb afgelopen weekend trouwens mijn derde lekke band opgelopen! Hoppa, 3 lekke banden in 3 weken. Is niet echt een gemiddelde wat ik wil handhaven eerlijk gezegd!

Bedankt voor jullie berichtjes en mailtjes! Tot de volgende update (en Ellen, ik kan niet beloven dat dat over 2 dagen is ;-))

kus Janneke

• 26 Oktober 2006 - 12:01

Fam Verkoelen:

Hey janneke,
    Echt super om te horen dat je het zo naar je zin hebt daar!!Hier is het onderhand ook een beetje herfst aan het worden alleen is de temperatuur nog aangenaam,want vandaag schijnt het zonnetje lekker!!Geniet nog lekker van de zon,het strand en het stappen.

Groetjes Fam. Verkoelen

• 26 Oktober 2006 - 19:26

Polly:

Hey Janus,
    Relaxxx je hebt het al aardig overgenomen van de antillianen; PRIMA MEID! Dikke kus van mij

• 26 Oktober 2006 - 20:25

Ellen:

Hi Janneke

Oh lekker relexen, beetje bakken, beetje stappen, beetje slapen en oh ja ook nog een beetje werken!! En ik kan er wel mee leven hoor dat ik niet elke twee dagen een update krijgt, als je maar weet dat ook al heb je niks te melden, dat je ons toch op de hoogte moet houden. Ik zou bijna zeggen laat elke keer even weten of je alweer een tintje bruiner bent!!!

Dikke kus Ellen

• 27 Oktober 2006 - 16:05

Chantal J.:

Heee lieve Janus,

Super bedankt voor je mailtje. Heb even geen tijd om te reageren (ga nu pas naar huis van het werk...aahhh). Excuses, maar ik maak het zeker goed!!

Have fun dit weekend!!
    Dikke xx van Chantal

• 27 Oktober 2006 - 16:47

Simone:

Te gek Janneke = zwaar relaxt!

Maareuh... die foto's dat maakt voor jou niet zoveel uit inderdaad. MAAR ONS WEL! IK WIL ZIEN HOE ARUBA ERUIT ZIET!!

xxxx Simone

• 28 Oktober 2006 - 10:36

Loran:

E Jan,

Nou wat heb jij daar een leuk leven idd! haha. het zal vast fantastisch zijn! Een paar foto's zou alleen leuk zijn :D je bent zeker al lekker bruin??? nou ik zie het wel!
    werkze he,

kus

• 28 Oktober 2006 - 15:16

Sanne:

Heej Janneke,
    Gelukkig heb je het goed naar je zin in Aruba. Ik vond het vorige week wel gezellig op msn.
    Ik hoop dat ik je snel weer spreek.
    Nog heel veel plezier en een dikke kus van Sanne

• 29 Oktober 2006 - 18:46

Chantal J.:

Hihi, ben benieuwd wat die natte oren me gekost hebben!! ;-) Super om je even te spreken!! Zwem ze nog tot de regen komt!!
    Tot heeel snel! xx

• 01 November 2006 - 11:42

Willy Willems:

Ha Janneke,
    Ik hoor het je allemaal enthousiast vertellen als ik je up-date lees.
    Geniet er maar lekker van want de tijd vliegt inderdaad ! Dus vergeet de foto's niet. Hier is het flink herfstachtig dus we zijn poepjalours op jou.

Fam. Willems

• 02 November 2006 - 20:11

Ellen:

Oke ik zal eerlijk zijn, ik heb de eerste keer al weer moeten krassen! Ja lach maar daar in je bikini!!!!

• 04 November 2006 - 16:09

Dhr. B. WIJNEN:

goedendag janneke,

pfff, en ik maar denken dat ik nog langs moest komen om je te vermaken.... denk niet dat dat nodig is ;-)! Nog heel veel plezier en doe geen dingen die ik ook niet zou doen he!

kus,
    Bart

• 05 November 2006 - 03:18

Janneke:

Thanx voor deze wijze raad Bart!!

• 06 November 2006 - 12:08

Je Mam:

Hallo Janneke
    Ik ben net terug van Schiphol en heb Thijs bij de douane afgezet. Wij wensen jullie een hele fijne week en geniet ervan. Verwen hem maar eens goed.
    Een hele fijne tijd samen.
    Veel liefs je pap,mam en Haske.

• 06 November 2006 - 18:30

Lieke:

Janneke, schandalig dat je niet even op en neer komt vliegen voor de familiedag!! haha, ouderwets 'familie poen' gespeeld, was gezellig! Blijkbaar heb je ut veel te goed naar je zin daar, en dat is maar goed ook he!
    veel plezier daar he, maar dat gaat wel lukken denk ik
    xx Lieke

• 28 Maart 2007 - 22:48

Wouter:

Hey meissie,
    Hoe is het nou daar? Hier zit ik dan in de kou met de verwarming aan mijn eigen te vervelen. Geen janneke die even gezellig mee aan de bar gaat zitten... nee, het zit erop maargoed geniet jij er nog maar even lekker van!!!
    Maar dat zal wel goed komen, en houd het een beetje rustig in Aruba als die brabanders dadelijk over komen..

Maak er nog een mooie tijd van!!

Spreek je..