Weekje Thijs
Door: Janneke
Blijf op de hoogte en volg Janneke
14 November 2006 | Aruba, Boegoeroei
Hallo Allemaal!
Zoals beloofd hierbij een verslag van een week met Thijs. Helaas geen spannende verhalen, maar toch leuk om ff te vertellen.
Vorige week maandag om kwart over vijf stond ik op de luchthaven een wit jongetje uit Someren op te wachten. Hij had een half uurtje vertraging, maar dat wist ik. Dus ik hoefde niet zo lang te wachten. Ik was echt superblij hem weer te zien en ik geloof dat dit wel wederzijds was.
We zijn meteen doorgereden naar de supermarkt om ff wat spulletjes te kopen zodat hij de eerste dagen zou overleven (ik moest dinsdag en woensdag gewoon werken). Toen zijn we doorgereden naar Perle, even ingecheckt en toen wat gaan eten. Na het eten vroeg Thijs zich af waar het strand was, we waren bijna thuis, maar we hebben toch de auto maar even gekeerd en zijn naar Palm Beach gereden en hebben een stukje langs de zee gelopen. Heel relaxed. Daarna naar Perle waar het literavond is op maandag dus Thijs stond meteen met een flinke pul bier in zijn handen. Het was de bedoeling hem zo lang mogelijk bezig te houden zodat hij zo min mogelijk last zou hebben van zijn jetlag. 0.00, prima tijd, ging hij naar bed.
Dinsdagochtend ben ik gewoon gaan werken. Toen ik om 12.00 uur thuis kwam was meneer net wakker. We zijn snel even naar Oranjestad geweest, omdat Thijs nogal slecht voorbereid naar Aruba kwam (warme kleren, warme schoenen, geen pet, geen zonnebril, de konjo!!). 's Middags hebben ik tot 16.00 uur gewerkt en daarna zijn we naar Manchebo Beach geweest om met een cocktail in de hand de zonsondergang te kijken. Heel relaxed.
Woensdag heb ik uiteindelijk toch maar weer een halve dag gewerkt en hebben we 's middags een beetje gelamd aan het zwembad. Geloof dat we toen ook nog naar Manchebo gereden zijn, maar ben het eerlijk gezegd gewoon vergeten, hallo??
Woensdagavond zijn we met een hele groep gaan eten bij Madam Janette en daarna nog even naar de Paddock. Hoe vervelend die tent ook is, je moet er toch ff geweest zijn. Helaas was ik me die avond helemaal te buiten gegaan aan het toetje (een chocoladetaart, jammie) dat ik me zo misselijk voelde dat ik er om 01.00 tussenuit gepiept ben. Thijs is met Justin en Roy gebleven en zij hebben het goed laat gemaakt. Nog wat rond gescheurd in Justin's jeep (heb ik van horen zeggen). Thijs vond het in ieder geval helemaal top.
Donderdag zijn we weer begonnen aan het zwembad en uiteindelijk gaan jetskieen met Justin en Marjolijn bij Palm Beach. Ik dacht dat ik dat niet zo durven, maar jawel, ik heb ook gejetskied (hoe schrijf je dat dan weer??). We hebben de dag afgesloten met een pannekoek bij Linda's Pannekoek.
Vrijdag zijn Thijs, Justin en ik naar Palm Island geweest. Een eiland een stukje uit de kust waar je van de glijbaan kunt (ja, ook gedaan dus), kunt snorkelen en dat soort dingen. Als je snorkelen nou echt leuk vind.... vind ik dus niet. No way dat ik hier mijn hoofd verder dan een paar centimeter onder water steek. Ben nog steeds zoooooo bang voor vissen. Mijn angst begint ondertussen behoorlijke vormen aan te nemen. Als ik een vis signaleer durf ik die dag in ieder geval niet meer de zee in. Ik heb nog 6 maanden om er overheen te komen, wie weet lukt het nog. Maar goed, die jongens hebben in ieder geval leuk gesnorkeld. We hebben ook nog een ritje gemaakt met een boot (voor 80 dollar!!!!), maar dan heb je ook wat! :s
Zaterdag wilde we eigenlijk gaan touren langs de noordkust, maar daar hadden we zaterdagmiddag al geen zin meer in. Dus weer een dagje Manchebo, voor de verandering MET cocktail. Ik ga daar mijn tent nog eens opzetten ;-). Zaterdagavond ben ik met Femke naar de Carlos 'n Charlies geweest en Thijs is naar San Nicolas geweest, de Arubaanse wallen, zeg maar. Hij had een leuke avond gehad, voor details moet je bij hem zijn (grapje). Ik trouwens ook een leuke avond gehad, weer gebleven tot het licht aanging.
Zondag hebben we eigenlijk ook niets gedaan. Jeetje, als ik het zo typ klinkt het allemaal wel heel suf... Trouwens wel nog een cocktail gedronken bij (je raadt het al) Manchebo). Zondagavond lag Thijs om 22.00 uur al op 1 oor. Ik weet niet wat jullie met hem hebben gedaan voordat hij hierheen kwam, maar hij heeft minimaal het dubbele geslapen van wat ik hier slaap. Nu heb ik ook wel een chronisch slaapgebrek, maar toch, hij had vakantie. Dan zou je er toch uit moeten halen wat erin zit.
Gisteren zijn we nog ff Oranjestad ingeweest en daarna hebben we zijn koffers naar het vliegveld gebracht. Nog wat gedronken bij Perle en toen met Marjolijn Thijs bij de douane neergezet. Ik begin eraan te wennen, mensen droppen op de luchthaven, het gaat hoe langer hoe beter. Jullie zullen het misschien niet geloven, maar ik heb geen traan gelaten. Ik word hier hard gemaakt, geloof ik. Ik had vooraf een klein beetje een dipje verwacht nadat Thijs zou gaan, maar het dipje is gelukkig nog niet gekomen en dat zal dan ook wel niet meer gebeuren. Ik vermaak me nog altijd prima en Thijs kan nu tegen iedereen vertellen dat ik de 8 maanden met volle overtuiging volmaak hier!!
Thijs, super bedankt voor de gezelligheid! Je hebt wel niet zoveel gedaan de afgelopen week, maar geloof dat je je ondanks dat toch prima hebt vermaakt (in ieder geval een heleboel Heineken's weggetikt). Succes met het uploaden van de foto's (ja vriendinnetjes, er komen foto's aan, finally). En Thijs, alleen de MOOIE foto's he??
Dit was ie dan... helaas niet zoals beloofd een heleboel spannende verhalen, maar jullie weten nu in ieder geval hoe het is geweest.
Bedankt wederom voor de reacties op me site, de kaartjes en kadootjes in Thijs' koffer, de mailtjes en smsjes! Ik houd jullie op de hoogte!!
dikke xJanneke
dikke xJanneke
15 November 2006 - 15:18
Simone:
Weet je Janneke, ik geloof best dat Thijs zo lang moest slapen, want zo vaak heen en weer naar de kroeg is namelijk ook errug intensief!
Wacht in spanning op de foto's!!
Dikke kus!! -
15 November 2006 - 16:34
Sanne:
Haa die janneke!!! Zo te lezen heeft Thijs het goed naar zijn zin gehad. Gelukkig. Had je de kaart gekregen? Er paste geen woordje meer bij. Haha.
Ik ben heel benieuwd naar de foto's. Heel veel groetjes en een Dikke kus van Sanne -
15 November 2006 - 16:49
Thijs Zelf:
Hey Janneke
Als ik dit zo lees zie ik dat ik vrij weinig heb uitgevoerd.. Ik lijk wel een arubaan....
Groeten en foto`s willen niet echt lukken -
15 November 2006 - 16:51
Hi Janneke
Zo te lezen heb je je weer prima vermaakt en het aller belangrijkste....De foto's komen er eindelijk aan. Ik zeg "Opschieten Thijs"!!!! En Thijs laat je je eigen versie van je vakantie ook nog even achter op de site?
x Ellen -
16 November 2006 - 09:10
Chantal J.:
Mooi dat jullie het zo leuk hebben gehad samen!! En ben blij dat er foto's aankomen, als het tenminste lukt..... Maar gisteren lag er een heel leuk kaartje in mijn brievenbus. Heb ik in ieder geval alvast iets om naar te kijken!! ;-)
Tot snel weer, xx Chantal -
16 November 2006 - 15:12
leuke foto's..
janneke wat ben je bruin..
groetjes xxx sanne -
16 November 2006 - 20:39
Linnies:
Heeeeej Janneke,
Excuus voor deze lichtelijk vertraagde reactie, sjonge jonge ik ben echt stinkend JALOERS op verschillende zaken. Allereerst jou huidige huidskleur is werkelijk fantastisch. Vervolgens het zon, zee en strand gehalte is fenominaal (is dat een bestaand woord?)en volgens mij heb je een vette tijd daaro! Lekker hoor. Geniet er maar van, voor je het weet ben je alweer terug in het saaie NL. Tering wat een paradijs daar..
Hier is het wel redelijk tot zeer saai. Nog steeds aan t werk hier in Adam. Heb inmiddels wel een supervette baan per februari en een nieuwe toko. Mag dus eigenlijk niet klagen, maar krijg toch de kriebels bij je belevenissen en zal vanaf nu braaf alles volgen.
Veel plezier daar, geniet maximaal KUSSIE Lin -
17 November 2006 - 08:09
GRRRRRRR, NEGER...... ;-)
eindelijk foto's: super!!
xx
18 November 2006 - 16:59
Ellen:
Super mooie foto's. Is een aanrader moet je vaker doen foto's plaatsen. Je ziet er trouwens goed uit, vooral dat kleurtje!!
x Ellen -
22 November 2006 - 20:45
Loran:
Haha, bang voor vissen! nou, ik ging ook de zee niet in hoor toen ik in spanje was hoor met al die kwallen! :P
kus -
24 November 2006 - 15:11
AAAAHHH, JE BENT BIJNA JARIG!!!! -
24 November 2006 - 16:42
Je Buren:
Hallo Janneke,
Het gaat nog steeds goed daar. We willen je vast feliciteren voor je verjaardag. Maar er daar maar een mooie dag van.
Veel plezier morgen en drink er 1 extra op je 24st verjaardag.
groetjes uit de Heistraat -
24 November 2006 - 17:30
Sasja:
alvast proficiat! maak er een leuke dag van,
liefs sasja -
25 November 2006 - 07:11
Fam. Respen:
Goedemorgen Janneke,
Hartelijk Gefeliciteerd met je verjaardag, raar om niet bij je op de verjaardag te komen.We zouden wel willen!!!!!!
We pakken er hier wel een borreltje op.
Groetjes
Fam Respen -
25 November 2006 - 07:41
Fam.Wijnen :
Hoi Janneke
Allereerst heeeel hartelijk gefelicteerd met je 24ste verjaardag. Je zult er ongetwijfeld een lekker drankje op nemen daar in het super relaxte Aruba. En wij zullen dat hier ook doen in het natte Someren.
Geniet ervan en tot horens. -
25 November 2006 - 08:02
Fam Leenders:
Janneke van harte gefeliciteerd met je 24ste verjaardag. Toen wij je belde vannacht was je voor jouw gevoel nog niet jarig. Voor ons wel.
Pak er maar een lekker coctail op dan doen wij dat ook.
Veel liefs XX en een dikke kus van ons alle. -
25 November 2006 - 08:26
Lieve janneke,
Proficiat met je verjaardag. Zal vandaag vaak aan je denken. Maak er een fijne dag van.
Liefs, Sanne -
25 November 2006 - 11:05
Lin:
Haaaaaaai feestvarkentje!!
Proficiat, en maak er wat
van daaro! Geniet ervan..
May you have the greatest day and year!
Lieve kussen, Lin -
03 December 2006 - 21:15
Chantal P:
Hey Hannus, (dat klinkt ook best leuk), ik dacht echt dat ik een berichtje had geplaats maar zowaar kan ik hem niet meer vinden! What a pitty! Maar anyways ik was een beetje benieuwd of die prachtige, in de was gezette, glanzende, witte bolide de jouwe is? -
04 December 2006 - 01:16
Janneke:
Hey Polly!
Je zegt het goed: dat WAS mijn auto! Ik zat te wachten op een inelkaar gereden rood racemonster. Die heb ik dus nu en hij is een stuk minder glanzend en glimmend kan ik je vertellen!!
x -
05 December 2006 - 06:50
Ellen:
Ik snap er niks van, wat heb je nou gedaan??? -
06 December 2006 - 19:55
Chantal P:
Hihihi janus ik geloof dat ik of een regeltje gemist heb van je verhaal maar ik ben het stukje van de auto, net als ellen, ook even kwijt? Watskebeurt? -->oehoe hier krijg ik reacties op van cin, simon en annemieke.....Uitleg volgt hihih -
08 December 2006 - 17:04
Rieke:
Janneke, wat zie jij er prachtig uit! En een mooi verhaal over het bezoek van Thijs. Daarvoor dank.
Het allerbeste voor jou.
Groet van Rieke